University College Lillebælt logo
 
Nyt fra

Samskabelse.ucl.dk

august 2016
 

Samskabelse i fokus på international konference om civilsamfundet

Ph.d.-studerende ved UCL Marianne Staal Stougaard forsker i samarbejdet mellem fagprofessionelle medarbejdere og beboere i udsatte boligområder. I sommers var hun til konference med samskabelse på dagsordenen. Her videregiver hun indtryk og refleksioner fra en konference, hvor der bl.a. blev stillet skarpt på definitionen af samskabelse og på betydningen af social kapital i samskabelse.

UCL i spidsen for EU-projekt om samskabelse i kommunerne

Internationalt EU-projekt skal over de næste tre år kvalificere fagprofessionelle inden for velfærdsområdet til arbejdet med samskabelse. University College Lillebælt står i spidsen for i et nyt EU-projekt. Sammen med fire kommuner skal UCL udvikle, teste og implementere trænings- og kursusmateriale om samskabelse. - Mange kommuner og institutioner har allerede god erfaring med samskabelse. Projektet skal hjælpe med at systematisere indsatsen og gøre den til en helhed, siger Helle Stærmose, UCL.

Ny rapport om projektet To Timer om Ugen

To medarbejdere fra University College Lillebælt har i det første halve år af 2016 undersøgt samværet mellem dansketniske frivillige og børn, der har en anden etnisk baggrund end dansk. Undersøgelsen er nu afsluttet. Resultaterne blev fremlagt og godt modtaget i Vollsmose kulturhus sidst i juni for bestyrelsesmedlemmer, frivillige og samarbejdspartner fra To Timer Ugen.

Invitation til netværksmøde i samskabelse.ucl.dk på torsdag d. 6. oktober

På dagen kan du blive inspireret af spændende projekter bl.a. om cykling og få lejlighed til at øve dialogbaseret samskabelse. Som altid får du også muligheden for at tale med andre, der er optaget af samskabelse og nye veje i frivillighed. Programmet er klar.

 

 
Tilmeld dig nyhedsbrevet
 
Besøg hjemmesiden
 
Kontakt
 

University College Lillebælt
samskabelse.ucl.dk
Projektleder: Charlotte Jørgensen 

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere, kan du afmelde det her..