University College Lillebælt logo
 
Nyt fra

Samskabelse.ucl.dk

februar 2016
 

Sæt kryds i kalenderen for næste netværksmøde om samskabelse fredag d.  13 maj. Nærmere information følger i næste nyhedsbrev.

Mvh samskabelses-teamet Helle Hende Stæremose og Charlotte Jørgensen

Nyt modul i samskabelse på Den sociale diplomuddannelse

Nyt modul i samskabelse på Den sociale diplomuddannelse I april er vi klar med det netop godkendte modul i samskabelse på Den sociale diplomuddannelse. Vi er i fuld gang med nærmere planlægning. Modulets formål er at styrke de studerendes grundlag for at udvikle, planlægge, koordinere og lede processer med samskabelse, bæredygtighed og borgerinddragelse i velfærdssektoren.

Læs mere

Nyt navn: Samskabelse.ucl.dk

Nyt navn: Samskabelse.ucl.dk Udviklingscenter for Samskabelse har ændret navn til Samskabelse.ucl.dk. I Samskabelse.ucl.dk fokuserer University College Lillebælt indsatsen for en større inddragelse af civilsamfundet i centrale velfærdsopgaver. Vi producerer og formidler viden om samskabelse og frivillighed og undersøger, hvordan centrale velfærdsopgaver kan varetages mere effektivt og bæredygtigt gennem samskabelse mellem offentlige, private og frivillige aktører.

Læs mere

Samskabelse.ucl.dk til velfærdens innovationsdag

Samskabelse.ucl.dk til velfærdens innovationsdag d. 28. januar deltog vi i Løsningsgalleriet på Mandag Morgens Velfærdens Innovationsdag. Vi fortalte om, hvordan uddannelsesforløb giver bedre samarbejde mellem kommunen og frivillige. Vi præsenterede EU-projektet EVARS, som i et to-årigt forløb har uddannet ældre mennesker som frivillige. Resultaterne af EVARS viser, at frivillige gennem uddannelse opnår bedre forståelse af

Læs mere

 
Tilmeld dig nyhedsbrevet
 
Besøg hjemmesiden
 
Kontakt
 

University College Lillebælt
samskabelse.ucl.dk
Projektleder: Charlotte Jørgensen 

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere, kan du afmelde det her..